Rapid-Steaua 1-1 / Gigi Becali: „Partida nu trebuia să fie reluată de arbitru!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali contestă decizia lui Sebastian Colţescu de a nu opri meciul din Giuleşti
Gigi Becali contestă decizia lui Sebastian Colţescu de a nu opri meciul din Giuleşti

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost contrariat de faptul că arbitrul derby-ului Rapid-Steaua nu a oprit jocul din Giuleşti, în ciuda faptului că spectatorii au provocat incidente, aruncând cu obiecte în teren, gesturi care i-au încăierat pe jucătorii celor două echipe.

Gigi Becali: "Meciul trebuia oprit, arbitrul trebuia sa ofere un exemplu. Nu trebuia să se reia jocul, ce înseamnă incidentele alea? Nu aveam nevoie de nicio victorie la masa verde. M-am uitat ca la teatru. Acum, pentru că meciul s-a reluat, o să se creadă că se poate face asta în continuare. Mie îmi trebuie să joc pe terenuri civilizate. Cum să se arunce cu brichete în teren, în capul jucătorilor?"

Am dominat partida, dar ce să-i mai motivezi pe jucători, pentru că sunt deja campioni?! Îmi permit aroganţe pentru că am evoluat foarte bine în acest campionat. De ce bag bani în fotbal dacă nu fac aroganţe?", a spus Gigi Becali după meci pentru DigiSport 1.

Patronul Stelei a fost contrazis de Daniel Pancu, atacantul Rapidului vizavi de decizia arbitrului de a relua partida după incidentele provocate de suporteri: "Partida nu trebuia oprită. Spectatorii au venit la stadion ca să vadă spectacol, nu să plece acasă mai devreme. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ce au făcut fanii noştri. E bine că s-a terminat pe teren partida. Am jucat cu Steaua, viitoarea campioană şi nu ne-am făcut de râs"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite