Rapid-Steaua 1-1 / Laurenţiu Reghecampf: „Vreau să câştigăm campionatul pe teren, nu la masa verde”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, mulţumit de remiza obţinută de Steaua în Giuleşti
Laurenţiu Reghecampf, mulţumit de remiza obţinută de Steaua în Giuleşti

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecamp, a declarat la finalul derby-ului Rapid-Steaua, încheiat la egalitate, scor 1-1, că incidentele de la partida din Giuleşti, provocate de fanii rapidişti, nu au infleunţat rezultatul final, tehnicianul fiind mulţumit pentru prestaţia elevilor săi.

Laurenţiu Reghecampf: "Nu am provocat pe nimeni în seara asta. Nu ne doream să avem parte de asemenea evenimente. Noi vrem să câştigăm campionatul pe teren, şi nu la masa verde. Am încercat să nu dăm posibilitatea spectatorilor să facă un scandal şi mai mare, iar eu am intrat pe teren să aplanez conflictul.

Am avut o posesie zdrobitoare şi am încercat să câştigăm din primul minut. L-am schimbat pe Georgievski pentru că mi-a fost frică să nu ia al doilea galben şi să fie eliminat.

Pentru mine nu doar meciul cu Rapid este un derby, fiecare meci e un derby. Cel mai important lucru pentru care oamenii vin la stadion este spectacolul fotbalistic. Eu sunt mulţumit de ce am obţinut în seara asta. Rapid a avut o singură ocazie în prima repriză şi a marcat. Noi puteam să câştigăm pe final, oricum, pentru noi e foarte important că nu am pierdut. Vreau să câştigăm campionatul fără să mai pierdem vreun meci!", a spus Reghecampf la DigiSport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite