Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi, fotbalistul care acum doi ani valora 7 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru ani și jumătate în care a fost sub contract cu Glasgow Rangers, șefii echipei de pe Ibrox Park au decis să îl scoată la vânzare pe Ianis Hagi. Românul va reveni la gruparea scoțiană după încheierea sezonului în Spania, după împrumutul la Alaves, însă britanicii încearcă să-l vândă cu un an înainte de finalul contractului.

Ianis Hagi a stat mai mult pe banca de rezerve la Alaves. Foto Facebook
Ianis Hagi a stat mai mult pe banca de rezerve la Alaves. Foto Facebook

Presa din Scoția, care a anunțat zilele trecute că ”tricolorul” a fost pus pe lista de transferuri, a venit acum cu o nouă veste: Rangers i-a setat și prețul. Acesta a fost stabilit de Glasgow Rangers la 3,5 milioane de euro, fix suma pentru care a fost cumpărat de la Genk. Asta în condițiile în care Ianis Hagi ajunsese să valoreze 7 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, înainte de accidentarea gravă la genunchi, care l-a scos din circuitul fotbalistic timp de un an.

Există și varianta de a rămâne la Rangers

Rangers a refuzat o ofertă pentru Ianis de la Maccabi Tel Aviv în vara anului trecut, preferând să-l împrumute la Alaves. La acel moment, scoțienii și-au dorit în schimbul lui Hagi Jr. 5,5 milioane de euro, dar israelienii au oferit cu două milioane de euro mai puțin. În acest moment, cota de piață a lui Hagi, potrivit transfermarkt.com, este de 2,5 milioane de euro.

Însă o altă parte a presei scoțiene susține că internaționalul român ar putea rămâne în sezonul viitor la gruparea din Glasgow. ”Dintre cei 10 fotbaliști care vor reveni după împrumuturi, Ianis Hagi are cele mai mari șanse de a evolua la Rangers în sezonul 2024/2025", au scris astăzi cei de la Football Scotland.

Prima echipa interesată de serviciile românului, după ce acesta a fost scos la vânzare, este Galatasaray. Informația a fost dezvăluită de jurnaliștii turci de la Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite