PSG l-a pus pe jucătorul Mbappe pe lista de transfer

0
Publicat:

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, atacantul a fost exclus din echipa pentru turneul de pre-sezon, de antrenament, din Japonia.

Atacantul PSG, Kylian Mbappe. Foto: EPA-EFE
Atacantul PSG, Kylian Mbappe. Foto: EPA-EFE

Atacantul Kylian Mbappé v-a pleca de la Paris Saint-Germain, a anunțat pe pagina sa de Twitter jurnalistul Fabrizio Romano.

De asemenea, francezul a fost exclus din echipă pentru turneul de pre-sezon dinn Japonia, care va avea loc în perioada 22 iulie - 2 august. Conducerea PSG, potrivit sursei, este încrezătoare că Mbappe intenționează să părăsească echipa în vara lui 2024, fără pretenții.

Potrivit ziarului L'Equipe, Mbappe s-ar putea să nu mai joace pentru PSG până când nu acceptă să semneze un nou contract. Președintele clubului francez, Nasser Al-Khelaifi, al cărui comentariu este dat de publicație, a spus că jucătorii care nu au fost incluși în turul în Japonia nu sunt incluși în planurile echipei. El a declarat anterior că nu intenționează să-l elibereze pe jucător de contract la sfârșitul sezonului viitor.

Pe 3 iulie, ziarul spaniol Marca a anunțat că Mbappé nu se va alătura lui Real Madrid în perioada de transfer de vară. Potrivit sursei, Real Madrid ar putea semna un acord preliminar cu francezul în ianuarie 2024. Pe 27 iunie, portalul Foot Mercato a raportat că șefii echipei spaniole ezită între opțiunile de a oficializa transferul lui Mbappe în actualul extrasezon sau de a aștepta până în vara lui 2024.

Pe 12 iunie, L'Equipe a relatat că Mbappe a refuzat prelungirea contractului cu PSG și va deveni jucător liber în iunie 2024. Acordul atacantului cu PSG, care expiră la finalul sezonului 2023/24, include opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. A doua zi, Mbappé a declarat pentru AFP că nu a discutat despre prelungirea contractului cu conducerea PSG. Ulterior, fotbalistul a postat pe rețelele de socializare că intenționează să petreacă sezonul următor ca parte a clubului francez.

Mbappe are 24 de ani și este cu PSG din 2018, câștigând cinci titluri franceze și trei cupe cu echipa. Împreună cu echipa Franței, Mbappe a câștigat Cupa Mondială din Rusia 2018 și a câștigat medalia de argint a Cupei Mondiale 2022 din Qatar, unde a devenit golgheterul cu opt goluri. În 2021, ca parte a echipei naționale, atacantul a devenit câștigătorul Ligii Națiunilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite