Proteste violente pe străzile din Sofia, în timpul meciului Bulgaria - Ungaria din preliminariile EURO 2024 - VIDEO

0
Publicat:

Incidente violente pe străzile din Sofia, în timpul meciului Bulgaria - Ungaria, din runda cu numărul 9 a grupei G din preliminariile EURO 2024, notează gsp.ro. 

Haosul s-a instalat pe străzile din Sofia. FOTO: Captură Video
Haosul s-a instalat pe străzile din Sofia. FOTO: Captură Video

Fanii bulgari au anunțat proteste împotriva șefilor Federației la meciul cu Ungaria. Oficialii au făcut tot posibilul pentru a evita acest lucru. Inițial au vrut să mute meciul din Sofia, de pe arena Vasil Levski”, la Varna, dar maghiarii nu au fost de acord.

Deși s-a ajuns la un compromis și partida s-a jucat în locația stabilită inițial, dar fără spectatori, ultrașii bulgari nu au renunțat însă la proteste.

Traficul din zonă a fost blocat, s-a scandat împotriva lui Borislav Mihailov, președintele Federației bulgare. Ultrașii au aruncat cu torțe și petarde în direcția jandarmilor. Forțele de ordine au ripostat cu tunuri de apă. Haosul s-a instalat pe străzi și jandarmii au avut nevoie de întăriri.

S-a trecut la o evacuare în forță, una care a făcut ravagii în zonă. Mai multe mașini au fost distruse, șiroaie de sânge au curs pe străzi, victime fiind în ambele tabere, notează sursa citată. 

Suporterii au fost împrăștiați în prima fază, dar s-au regrupat pe străzile din jurul stadionului. Au dat foc unor tomberoane și unei dubițe a Jandarmeriei. Situația încă este tensionată!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite