Probleme pentru selecționata Israelului, pe drumul spre aeroportul Ben Gurion: „Asta este realitatea în care trăim“ VIDEO

0
Publicat:

În drum spre aeroportul Ben Gurion, jucătorii naționalei Israelului au fost opriți de o alarmă cu bombe și s-au ascuns după parapeți.

Decolarea spre Kosovo, unde selecționata lui Alon Hazan va susține următorul meci din grupă, pe 12 noiembrie, a fost întârziată de un nou atac al teroriștilor Hamas.

Jucătorii se ascund după parapeți
Jucătorii se ascund după parapeți

Programul a fost perturbat de cele nouă rachete lansate către Israel, care au declanșat imediat alarma aeriană. Șoferul a oprit, iar jucătorii au coborât speriați din autocar și s-au adăpostit în șanț, după parapeții de pe autostrada Ayalon.

Ei au putut vedea cum rachetele lansate de Hamas au fost anihilate de sistemul de apărare al armatei israeliene.

Ei au rămas acolo aproximativ 17 minute, după care și-au continuat deplasarea.

„Asta este realitatea în care trăim", a scris căpitanul Eli Dasa pe contul său de X (fostul Twitter), alături de un filmuleț adăugând câteva fotografii elocvente.

În Kosovo, măsurile luate pentru securitatea delegației Israelului sunt fără precedent. Hotelul din Pristina unde se vor caza oaspeții, pe care Kosovo îi va înfrunta duminică, va fi în permanență foarte bine păzit. Un etaj întreg a fost rezervat naționalei Israelului, astfel că niciun străin nu poate intra și nici urca folosind liftul, care este supravegheat zi și noapte, conform GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite