Primele declaraţii ale politicianului care vrea „pensionarea“ lui Dragomir: de ce îl susţine Gheorghe Ştefan pe Gino Iorgulescu şi ce le-a transmis „Corleone“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ştefan e membru PDL şi primarul oraşului Piatra Neamţ
Gheorghe Ştefan e membru PDL şi primarul oraşului Piatra Neamţ

După 17 ani în care a condus Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) lui Mitică i se pregăteşte ceva, iar ziua de 14 noiembrie ar putea însemna sfârşitul mandatului său în fruntea Ligii.

„Adevărul“ a scris despre culisele candidaturii lui Gino Iorgulescu în alegerile pentru funcţia de preşedinte al LPF-ului. Fostul internaţional a fost propus ca rival al lui Dumitru Dragomir de Ceahlăul, acolo unde preşedinte de onoare e Gheorghe Ştefan, membru PDL.

De altfel, „Pintali“ a şi recunoscut, în premieră, că doreşte îndepărtarea lui Dragomir din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ce a spus?

„Eu l-am propus pe domnul Gino Iorgulescu la preşedinţia LPF, deoarece consider că e bine să existe concurenţă, iar cel mai bun să câştige. Domnul Iorgulescu are experienţă suficientă pentru a conduce fotbalul. Cred că, la un moment dat, te uzezi dacă lucrezi prea mult timp în acelaşi loc. În acelaşi timp, nu mai ai forţa aia să performezi. Trebuie să vină cineva cu idei noi, cu proiecte noi. Cu Gino, am o relaţie de amiciţie de peste 20 de ani, eu cred că merită şi e capabil să fie acolo. Sunt convins că vor fi multe cluburi care îl vor vota, o să vedem la alegeri. Ce aştept de la preşedintele LPF? Vă spun sincer, mai multă transparenţă“, a declarat Gheorghe Ştefan la Digi Sport.

E un melanj de câţiva oameni politici care i-au promis lui Iorgulescu că va avea succesul asigurat în alegeri. Eu am experienţă cu chestia asta, am mai participat la campanii electorale. Totuşi, e greu să mă bată, sunt greu de pensionat. Dumitru Dragomir preşedinte LPF     Nu ştiu exact câte cluburi sunt de partea lui Gino Iorgulescu, dar cred că sunt la paritate aşa. Sau cred că domnul Dragomir are un uşor avantaj, pentru că el e preşedinte. Gheorghe Ştefan preşedinte de onoare Ceahlăul   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite