Papa Francisc, suporter al echipei San Lorenzo, îşi plăteşte constant cotizaţia de membru. Când va fi organizat un meci amical în cinstea Suveranului Pontif

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Papa Francisc, cunoscut şi ca susţinător al echipei San Lorenzo
Papa Francisc, cunoscut şi ca susţinător al echipei San Lorenzo

Papa Francisc, cunoscut şi ca susţinător al echipei San Lorenzo, îşi achită constant cotizaţia de suporter al grupării argentiniene.

Dezvăluirea a fost făcută de vicepreşedintele clubului San Lorenzo, care este şi producător de emisiune, notează Mediafax. „M-am întrebat dacă Papa Francisc îşi va plăti cotizaţia. M-am întrebat dacă ar trebui scutit. Dar Papa Francisc îşi plăteşte cu religiozitate cotizaţia lunară la club“, a declarat Marcelo Tinelli pentru televiziunea Fox Sports.

Papa Francisc deţine calitatea de membru de onoare al clubului din anul 2008, odată cu numirea sa ca Arhiepiscop de Buenos Aires. De asemenea, în acelaşi an a primit o plachetă memorială din partea oficialilor echipei, la centenarul grupării, moment în care Suveranul Pontif s-a fotografiat cu fanionul clubului.
În data de 14 august, pe Stadio Olimpico din Roma, este programat un amical între reprezentativa Argentinei şi cea a Italiei, organizat în cinstea Suveranului Pontif, care va primi delegaţiile celor două echipe cu o zi înaintea amicalului, dar nu va asista la meci. Ideea organizării partidei aparţine selecţionerului Italiei, Cesare Prandelli.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Papa Francisc e fan San Lorenzo! Are carnet de „socios“ şi a oficiat o slujbă la centenarul clubului argentinian

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite