Până la urmă se duc. Rada a anunţat că jucătorii Rapidului fac deplasarea la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi a acuzat o stare gripală în această săptămână, Pancu va face şi el deplasarea la Constanăa
Deşi a acuzat o stare gripală în această săptămână, Pancu va face şi el deplasarea la Constanăa

Partida de sâmbătă de la Constanţa, dintre Viitorul şi Rapid, din etapa a 27-a a Ligii I, avea mari şanse să nu se dispute, din cauza grevei jucătorilor giuleşteni. Aceştia au ameninţat în zilele trecute că nu vor face deplasarea pe litoral, dar antrenorul Rada a anunţat astăzi că elevii săi se vor prezenta la meci.

"Jucătorii au hotărât să facă deplasarea, vom juca meciul cu Viitorul", a declarat astăzi, pentru MEDIAFAX, antrenorul Marian Rada. Deplasarea spre Constanţa se va face astăzi, cu toţi jucătorii valizi. Din lot va lipsi doar mijlocaşul Ştefan Grigorie, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. 

În ultimele săptămâni, situaţia fotbaliştilor din Giuleşti s-a complicat tot mai mult. Pancu&Co sunt nemulţumiţi din cauza restanţelor financiare, şi, mai ales, din cauza faptului că în urma planului de reorganizarea al clubului, aflat în insolvenţă, vor primi doar 10 la sută din restanţe, în următorii trei ani! 

Pe 1 şi 2 aprilie jucătorii au ameninţat că nu se vor prezenta la antrenamente, apoi în această săptămână au susţinut că vor boicota partida de la Constanţa. 

Vezi aici ce risca Rapid dacă echipa nu făcea deplasarea la Constanţa

Partida Viitorul Constanţa - Rapid, din etapa a 27-a a Ligii I, are loc sâmbătă, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite