Rapidiştii se ţin tare! Ovidiu Herea: "Astăzi ne-am antrenat, dar ne menţinem decizia de a nu juca la Constanţa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

Ovidiu Herea a afirmat că jucătorii vor merge cu toţii mâine la Tribunal pentru a vedea dacă se aprobă planul de reorganizare a clubului.

Ce a spus Herea la DigiSport:

"Chiar dacă protestăm în continuare faţă de ceea ce se întâmplă, respectăm programul impus de domnul Rada. Astăzi ne-am antrenat, însă ne menţinem decizia de a nu ne prezenta la meciul de la Constanţa. Nu ne e teamă că vom fi acuzaţi de alte cluburi că nu respectăm competiţia, mai rău decât ceea ce ni se întâmplă ce poate fi? Personal, îmi doresc să joc la Constanţa, pentru că acolo e fratele meu si e un meci special, dar asta e situatia deocamdată".

"O să mergem cu toţii la Tribunal sa vedem ce e cu planul de reorganizare. În acelaşi timp, aşteptăm în continuare pe cineva în măsură să vină să vorbească cu noi. Pe domnul Copos nu l-am mai văzut din vara anului trecut. Nu regret că am rămas la Rapid, dar nici nu credeam vreodată că Rapid va ajunge în situaţia asta!".
"Ştiu că domnul Marian Rada şi Nicolae Grigore au vorbit cu domnul Gruia Stoica despre prime, însă până acum nu a ajuns niciun ban la noi. Ar fi bine dacă ar investi la Rapid şi l-ar aduce pe Ioan Andone. Dacă ar fi stabilitate la echipă, aş rămâne. Altfel, mă gândesc să plec în străinătate!"
"Nu vreau să intru cu nimeni în polemică, dar a văzut toată România că Rapid - Steaua e un derby. Îmi doream mult să câştigăm, dar şi aşa am demonstrat că ne batem de la egal la egal cu liderul campionatului. Atmosfera a fost fantastică şi acum chiar nu mai contează că jucăm multe etape fără spectatori, ne aşteptam la asta. Pentru o asemenea atmosferă suporţi orice sancţiune! Oricum, nu tragem la titlu sau la Europa League, iar de retrogradare nu se pune problema!"
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite