O nouă înfrângere pentru Emma Răducanu. De ce i-a fost luată „bijuteria” de 180.000 de euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de 3 ani de la „boom-ul” Emmei Răducanu, care în 2021 a câștigat US Open după o finală cu Lelyah Fernandez. Jucătoarea britanică de tenis de origine română începe să resimtă reversul medaliei, după ce accidentările nu i-au dat pace și cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă.

Emma Răducanu, la volanul mașinii Porsche. Foto Tillen Dove/ Daily Mail
Emma Răducanu, la volanul mașinii Porsche. Foto Tillen Dove/ Daily Mail

Emma Răducanu a mărturisit că s-a îndrăgostit de mașinile Porsche în copilărie, pentru că unul dintre primii ei antrenori de tenis deținea o mașină sport a fabricantului german. „Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam Porsche-ul. Visam să stau într-o zi în mașina mea”, a povestit britanica. Astfel că Emma a trăit o mare bucurie când, după ce a devenit un star, a fost numită „ambasador global al mărcii”, la doar 18 ani. Jucătoarea a primit un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet, în valoare de 150.000 de lire sterline (180.000 de euro), de care s-a arătat foarte mândră.

Însă lucrurile nu mai stau așa de bine pentru sportivă. „Emma nu mai are mașina Porsche. I-au luat-o înapoi”, a dezvăluit unul dintre apropiații ei, pentru Daily Mail. Un purtător de cuvânt la Porsche a confirmat pentru jurnaliștii britanici că jucătoarea de origine română nu se mai află în posesia „bijuteriei”: „Îi mai împrumutăm Emmei o mașină, însă doar pentru evenimente ocazionale”.

Emma Răducanu, profit enorm din sponsorizări

Potrivit Daily Mail, compania Porsche este cunoscută pentru rapiditatea cu care își retrage vehiculele de la ambasadorii lor dacă nu obține un profit rapid de pe urma investițiilor. Așa că reprezentanții acesteia nu au stat pe gânduri, chiar dacă Emma Răducanu a depus eforturi pentru a rămâne în posesia ei, apărând în multe videoclipuri promoționale.

Sportiva nu este totuși într-o situație de plâns, chiar și după acest „incident”. Ea are contracte foarte profitabile cu companii precum Dior, Evian, HSBC și Vodafone, astfel că a înregistrat un profit de 9,6 milioane de lire sterline anul trecut. Suficient cât să-și cumpere peste 60 de mașini ale mărcii germane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite