Numărul unu mondial, Ashleigh Barty, învinsă la primul meci din 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barty a debutat cu înfrângere în 2020
Barty a debutat cu înfrângere în 2020

Australianca Ashleigh Barty a pierdut primul meci de simplu disputat în 2020, fiind învinsă în optimile turneului de la Brisbane de americanca Jennifer Brady, în minimum de seturi.

Aflată la al cincilea meci la Brisbane, după ce a pornit din calificări, având deja o victorie de palmares în primul tur în faţa Mariei Şarapova (3-6, 6-1, 7-6/3), Brady a degajat siguranţă şi în faţa favoritei locale, profitând de lipsa de ritm arătată de Barty pentru a se impune cu 6-4, 7-6(4). Americanca de pe locul 53 WTA şi-a trecut astfel în CV prima victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA.

Barty nu a reuşit, în cele 91 de minute ale partidei, să scuture rugina din jocul său, acuzând lipsa meciurilor în picioare.

Astfel, 2020-ul începe radical diferit pentru Ashleigh comparativ cu sezonul 2019, cel mai bun al carierei sale,. Anul trecut, miniona jucătoare din Australia deschidea sezonul cu victorii la ultimele două câştigătoare ale Roland Garros-ului - Ostapenko şi Halep, urmate de alte două succese în faţa unor sportive din Top 15 (Mertens şi Bertens), care i-au asigurat la vremea respectivă o finală la Sydney.

Chiar dacă a reuşit 25 de lovituri câştigătoare, faţă de 15 ale adversarei, Barty a plătit pentru cele 16 greşeli neforţate (doar 7 pentru Brady).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite