„Noaptea ca hoţii“ în varianta albaneză: Un oficial al guvernului e în spatele jefuirii casei lui Benzema!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karim Benzema, victima hoţilor în 2019
Karim Benzema, victima hoţilor în 2019

Prestigioasa publicaţie spaniolă Marca vine astăzi cu o ştire-bombă! Care arată că, dacă în România avem şi politicieni care fură din bani publici, în Albania, hoţia e dusă la alt nivel de către înalţi oficiali ai guvernului.

Karim Benzema (34 de ani) face, probabil, cel mai bun sezon din carieră, golurile sale decisive pentru Real Madrid, contribuind la câştigarea titlului în Spania, dar şi la o calificare aproape miraculoasă în finala Ligii Campionilor.

Aşadar, atacantul francez a fost mai mereu în centrul atenţiei, în ultima perioadă, datorită prestaţiilor sale pe terenul de fotbal. Acum însă, un articol publicat de Marca îl aduce în prim-plan într-o poveste bizară. Potrivit sursei citate, în 2019, casa lui Benzema de la Madrid a fost spartă de o bandă de hoţi, în timp ce jucătorul se afla pe teren într-un derby cu rivala Barcelona.

Acum, la trei ani de la acel moment, poliţia albaneză, în colaborare cu Interpol, a aflat că jefuirea casei lui Benzema a fost orchestrată de Alfred Prodani, un înalt oficial în guvernul din Albania! De precizat că, în seara în care hoţii au vizitat locuinţa lui Benzema, s-au dat spargeri şi în casele altor jucători implicaţi în El Clasico: Pique (Barcelona), Kevin-Prince Boateng (Barcelona la vremea respectivă), Lucas Vasquez (Real Madrid).

Marca a scris că, deşi Alfred Prodani a negat acuzele, probele împotriva sa sunt solide. De altfel, albanezul a şi fost arestat deja sub acuzaţia că se află în spatele unei bande de hoţi care are mai multe spargeri la activ.

Cazul Alfred Prodani a declanşat un mare scandal în Albania şi a stârnit un comentariu ironic din partea unui alt politician din această ţară, Kreshnik Spahiu: „Prodani a furat de la Benzema şi l-au făcut director. Dacă reuşeşte să fure şi de la Messi îl fac ministru“.

Alfredo Prodani a fost director al companiei publice a apelor din regiunea Kurbin timp de nouă ani, după cum a notat Digi Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite