Neymar urlă de durere, arabii de necaz: Cât îi vor plăti brazilianului degeaba, după accidentarea sa teribilă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paris Saint-Germain a fost pe cale să înregistreze un eșec colosal, prin pierderea lui Mbappe la finalul acestui sezon fără a primi vreo sumă de transfer, însă nu doar că a rezolvat această problemă, dar a reușit să dea și o mare lovitură.

Neymar
Neymar

Pentru că vânzarea lui Neymar la Al-Hilal Riad, în schimbul sumei de 90 de milioane de euro, e o performanță remarcabilă! Nu doar că brazilianul începuse să dea un randament tot mai scăzut pe „Parc des Princes“, fiind contestat și de fani, dar el devenise și extrem de fragil. Dovadă și faptul că, după o accidentare la gleznă, a stat pe tușă, între februarie 2023 – iunie 2023. 130 de zile în total, perioadă în care a ratat 15 meciuri ale PSG-ului. Iar acum, „pacientul Neymar“ s-a mutat în Arabia Saudită. Pe bani grei!

Accidentat, marți, în meciul Uruguay – Brazilia (2-0) din preliminariile Mondialului din 2026, starul oaspeților a fost scos de pe teren pe targă, urlând de durere. Probabil, de durere au urlat și șefii clubului Al-Hilal, atunci când au primit verdictul medicilor: ruptură de ligamente şi de menisc la genunchiul stâng. Urmează operația, apoi perioada de refacere. Care poate fi de la 6 luni la un an, în funcție de cum va răspunde organismul brazilianului.

ACCIDENTAREA LUI NEYMAR DIN MECIUL URUGUAY - BRAZILIA

E o lovitură colosală, atât pentru Neymar, cât și pentru Al-Hilal. La noul său club, brazilianul n-a apucat să joace decât cinci meciuri, marcând un gol. Și, la cum arată lucrurile acum, sezonul 2023-2024 e ca și încheiat pentru Neymar.

Potrivit publicația spaniolă „Marca“, singura consolare pentru Al-Hilal e că va fi despăgubită de FIFA, în condițiile în care Neymar s-a accidentat la un meci internațional oficial. Potrivit prevederilor forului mondial, în astfel de situații, clubul de care aparține jucătorul accidentat va primi 20,548 de euro pentru fiecare zi de absență. „Marca“ a estimat că, în cazul cel mai negru și anume revenirea lui Neymar peste un an, Al-Hilal va primi, în total, vreo 7,5 milioane de euro din partea FIFA. Vorbim însă de „mărunțișuri“, în condițiile în care Al-Hilal trebui să plătească, integral, salariul lui Neymar, de 400 de milioane de dolari pe an!

543.000

de dolari va primi Neymar pentru fiecare postare pe rețelele de socializare prin care va promova Arabia Saudită.

NEYMAR, IRONIZAT ÎNTR-O RECLAMĂ DIN CAUZA URLETELOR SALE PE TEREN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite