Neymar, de la „a mânca fundași pe pâine”, la „a devora mâncarea fundașilor”. Glume pe seama rotofeiului VIDEO

0
Publicat:

Accidentat în octombrie 2023, Neymar s-a întors în aceste zile în Arabia Saudită, deși nu va putea juca pentru Al Hilal până la jumătatea acestui an. Starul brazilian şi-a rupt ligamentul încrucișat al genunchiului stâng și se află în plin proces de recuperare, perioadă în care s-a îngrășat peste măsură. El a devenit ținta glumelor în mediul online, fanii ironizându-l cu orice ocazie.

"Neymar a trecut de la 'a mânca fundași pe pâine' la a devora mâncarea fundașilor", "Mâncarea de la cantină e bună", "Ce risipă", "Şi-a mâncat salariul", "E în depresie", au fost câteva dintre comentariile postate pe rețeaua X, la finalul lunii trecute, după ce brazilialianul și-a etalat colăceii. La scurt timp, Neymar a postat un scurt clip video în care și-a arătat abdomenul, dar a făcut și un gest obscen către cei care l-au ironizat.

image

Acum, sud-americanul a rebenit la Al Hilal și pare că iar are mai multe kilograme în plus, prilej pentru suporteri să reia ironiile la adresa sa, notează Globo.com: ”Te-ai pregătit pentru Super Bowl?” sau ”Arăți ca un om care nu se ridică de la masă până nu termină și mâncarea celorlalți”.

Neymar, plătit regește de arabi, reintră ușor-ușor în programul de pregătire al echipei. Totuși, el nu poate juca într-un meci oficial până în vară, când vaa fi refăcut 100%.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite