Neymar, accidentat, arată ca un luptător de sumo: brazilianul s-a îngrășat înfiorător FOTO

0
Publicat:

Neymar (31 de ani) intră în categoria brazilienilor talentați cu o viață extrasportivă dezordonată. Aici, alte exemple ar fi Ronaldinho, Jardel sau Robinho. Toți niște fotbaliști spectaculoși care, din păcate, au ieșit mult prea repede din prim-plan. Pentru că n-au știut să aibă grijă de corpul lor.

Neymar, înainte de accidentare. FOTO: Arhiva Adevărul
Neymar, înainte de accidentare. FOTO: Arhiva Adevărul

În cazul lui Neymar, căderea lui a început de câțiva ani și, finalmente, i-a adus un transfer bănos în Arabia Saudită. Al-Hilal a achitat 90 de milioane de euro pentru aducerea brazilianului de la PSG și i-a oferit un salariu astronomic, de 400 de milioane de dolari pe an!

Ce a primit Al-Hilal în schimbul acestei investiții colosale? Deocamdată, mai nimic! Pentru că Neymar a apărut de cinci ori în tricoul formației din Riad, a marcat un gol, după care s-a „rupt“ pe 18 octombrie, în meciul Uruguay – Brazilia (2-0). Verdictul? Adio fotbalul, probabil, până în septembrie – octombrie 2024!

Neymar, pe când era la PSG
Neymar, pe când era la PSG

Iar dacă Neymar făcea excese, când juca o dată la câteva zile, acum aceste excese continuă și au lăsat urme vizibile asupra starului brazilian. Concret, acesta are un fizic demn de un luptător sumo, semn că s-a îngrășat teribil departe de fotbal. Imaginea de mai jos s-a viralizat cu Neymar, iar diferența e clară față de poza în care brazilianul apare în tricoul PSG-ului.

Neymar acum, cu multe kilograme în plus
Neymar acum, cu multe kilograme în plus
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite