Neymar, gras și nesimțit: clipul revoltător pe care l-a postat după ce s-a scris că are kilograme în plus VIDEO

0
Publicat:

Se spune că banii nu aduc fericirea. Ceea ce e adevărat, dar fraza respectivă poate fi lungită un pic. În sensul că e necesară și o altă precizare: pe lângă fericire, banii nu asigură nici decența și bunul simț. Cazul Neymar (31 de ani) e elocvent în acest sens.

Neymar
Neymar

Căpitanul Braziliei are bani, cât alți oameni nu o să aibă, probabil, în șapte vieți. E suficient să amintim doar salariul său la Al-Hilal Riad, 400 de milioane de dolari pe an (!), ca să ne convingem de această realitate financiară. Din păcate pentru Neymar, el s-a accidentat grav, la scurt timp după ce a semnat cu formația saudită. Motiv pentru care stă pe tușă, de trei luni și jumătate, perioadă în care s-a ales cu un fizic demn de luptător de sumo, după cum Adevărul a arătat aici.

Condiția fizică a lui Neymar, șocantă la ora actuală, a ajuns subiect în presa mondială, dar și prilej de glume și ironii pe seama sa pe rețelele sociale. Răspunsul brazilianului în fața acestei situații? Unul lipsit de bun simț și decență. Starul lui Al-Hilal tocmai a postat un clip, după terminarea unui antrenament, în care arată spre zona abdominală, fără acele „pătrățele“ care ilustrează procentul mic de grăsime corporală, după care, mândru, ridică degetul mijlociu spre cameră!

Acest derapaj al lui Neymar, care poate fi văzut mai jos, s-a viralizat în mediul online și a atras un nou val de critici la adresa brazilianului. Acesta poate reveni pe teren, abia în septembrie sau octombrie 2024. Ce-i drept, cu condiția să mai dea jos din kilogramele în plus până atunci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite