Napoli, ca la Craiova: Şi-a dat antrenorul afară la câteva ore după meci. Motivul deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Nu doar în fotbalul românesc tehnicienii sunt aruncaţi peste bord, imediat după terminarea sezonului. La fel se întâmplă şi la case mai mari.

Ultima etapă din Serie A a oferit mai multe partide cu adevărat dramatice. Aici, marea miză a fost participarea în Liga Campionilor. Dacă Inter, din postura de ocupanta primului loc, avea deja asigurată prezenţa în grupe, în schimb, patru echipe, AC Milan, Atalanta, Juventus şi Napoli, s-au bătut pentru poziţiile 2-4, calificante în Ligă.

Şi Napoli a fost marele perdant al serii, remizând, acasă, cu Verona (1-1). Astfel, echipa a terminat pe 5, care duce în Liga Europa, şi a anunţat despărţirea de antrenorul Gennaro Gattuso, la miezul nopţii. Fostul mijlocaş pleacă de la Napoli, după doi ani, şi poate ajunge la Fiorentina.

Dacă Napoli a ratat Liga Campionilor, o contraperformanţă a înregistrat şi Sassuolo, formaţie la care evoluează Vlad Chiricheş. Chiar dacă a învins Lazio pe teren propriu, scor 2-0, Sassuolo a terminat pe 8, după AS Roma, ratând prezenţa în Conference League, la golaveraj. 

Astfel, Italia va fi reprezentată în Europa de Inter, AC Milan, Atalanta, Juventus (Liga Campionilor), Napoli, Lazio (Liga Europa) şi AS Roma (Conference League).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite