Juventus prinde in extremis un loc în Liga Campionilor. Napoli ratează surprinzător LC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Juventus, fără atacantul Cristiano Ronaldo, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-0), formaţia Bologna, în etapa a XXXVIII-a, ultima, a campioantului italian Serie A. Au marcat: Orsolini '86 / Chiesa '6, Morata 29, '47, Rabiot '45. La oaspeţi, fundaşul Radu Drăguşin nu a fost în lot.

În celelalte două meciuri importante pentru configuraţia părţii superioare a clasamentului, Atalanta - AC Milan, scor 0-2 (Kessie '43 - p, '90+3-p) şi Napoli - Verona, scor 1-1 (Rrahmani '61 / Faraoni '69). 

La AC Milan, care revine în Liga Campinilor după opt ani, portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

Napoli se "scufundă" în ultimul joc şi îi oferă echipei Juventus şansa de a juca şi la anul în Liga Campionilor.

Inter Milano, locul I, cu 91 de puncte, era campioană de etape bune. AC Milan a terminat pe locul al doilea, cu 79 de puncte. Atalanta şi Juventus au ocupat locurile 3, respectiv 4, cu câte 78 de puncte, iar pentru Napoli, locul 5, cu 77 de puncte, urmează grupele Ligii Europa.

Meciul românilor, Sassuolo - Lazio, 2-0

Meciul românilor, Sassuolo - Lazio, s-a terminat cu scorul de 2-0. Fundaşul Vlad Chiricheş (Sassuolo) şi Ştefan Radu (Lazio) au fost titulari şi au jucat 90 de minute.

Lazio a terminat pe locul 6 sezonul, cu 68 de puncte şi va evolua în Liga Europa, iar Sassuolo, pe locul 8, cu 62 de puncte. Tot 62 de puncte are şi AS Roma (2-2 la Spezia) de pe locul 7, echipă care va evolua în Conference League.

Au retrogradat Benevento, Crotone şi Parma.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite