Nadal și Alcaraz, în blockbusterul Netflix. Onorarii uriașe de la postul american și din sesiuni private

0
Publicat:

Spaniolii Rafael Nadal și Carlos Alcaraz vor juca diseară în "Netflix Slam", un meci demonstrativ la Las Vegas, de la ora 22.30, ora României. Cei doi campioni spanioli au primit onorarii uriașe pentru a participa la acest eveniment unic, transmis în direct de canalul de streaming american.

Nadal și Alcaraz joacă pe milioane de euro. Foto Netfix
Nadal și Alcaraz joacă pe milioane de euro. Foto Netfix

Chiar dacă cei doi iberici nu sunt 100% în privința formei fizice, demonstrativul se va ține, asta și datorită faptului că e sold-out de câteva luni, dar și pentru onorariile uriașe primite de Rafa și Carlitos. "Sunt onorat și foarte fericit să împart terenul cu Rafa în Las Vegas. Rafa este unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile și realizările sale vorbesc de la sine", a declarat Carlos Alcaraz, campion la US Open și Wimbledon, pentru Netflix.

Iar cel mai titrat tenismen spaniol a făcut și el o declarație de complezență: "Sunt foarte entuziasmat pentru prima mea vizită la Las Vegas. Sunt, de asemenea, foarte încântat să joc cu compatriotul meu Carlos Alcaraz. Sunt sigur că va fi o seară fantastică de tenis", a declarat Rafeal Nadal, câștigătorul a 22 de titluri de Grand Slam.

Americanii, la nivelul arabilor în privința banilor

Pentru apariția în ”Netflix Slam”, cei doi vor fi plătiți cu câte un milion de dolari de organizatori, exact la nivelul la care s-au ridicat și arabii la un alt eveniment de gală, la care au participat Alcaraz și Novak Djokovici. Pe lângă ”main event”, MGM Resorts a organizat sesiuni private de tenis pentru fani cu Rafa și Carlos, în care doritorii au plătit 150.000 de dolari pentru a schimba câteva mingi cu jucătorii lor favoriți.

Pentru lumea obișnuită, aceste sume sunt enorme, însă cei mai buni jucători ai lumii și-au făcut ”obiceiul” de a cere - și a primi - saci cu bani pentru a participa la spectacole demonstrative și evenimente neobligatorii din circuitul ATP, dar și în cele oficiale. Dacă granzii Nadal și Djokovici nu se prezintă la turneele 250 sau 500 ATP fără o taxă de apariție de cel puțin un milion de euro, Alcaraz, deși nu a apărut demult în prim-planul tenisului mondial, a ajuns să solicite 750.000 de dolari doar pentru prezență. Prin acordarea unor astfel de bonusuri, vedetele fac ca respectiva competiție să aibă parte de o vizibilitate mult mai mare și, evident, atrag sponsori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite