Djokovici și Nadal, fotografie de un milion de like-uri. Au dat nas în nas în avionul spre SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici și Rafael Nadal s-au întâlnit vineri în avion în timp ce plecau din Spania spre SUA, pentru turneele Indian Wells și Miami. O coincidență surprinzătoare a făcut ca marii rivali să dea nas în nas, în aceeași aeronavă.

Rafa Nadal și Novak Djokovici, în avionul spre SUA. Foto Instagram
Rafa Nadal și Novak Djokovici, în avionul spre SUA. Foto Instagram

„Am avut parte de o companie grozavă în drumul spre SUA”, a spus Novak Djokovici în descrierea imaginii care se apropie de 1 milion de like-uri pe Instagram. Sârbul nu a mai disputat niciun turneu după dezamăgirea din semifinalele Australian Open, astfel că după vacanța petrecută în Italia alături de familie a plecat în Spania pentru a relua antrenamentele.

Liderul mondial din ATP a decis să plece spre SUA pentru a se acomoda cu fusul orar, dar și cu terenurile de la Indian Wells, turneu la care nu a mai participat din 2019. Spre deosebire de Novak Djokovici, Rafael Nadal zboară în SUA la Las Vegas pentru un eveniment pe care-l are în comun cu compatriotul său, Carlos Alcaraz.

Cei doi vor evolua într-un meci demonstrativ. Jucătorii spanioli vor da piept în Statele Unite ale Americii pe 3 martie, iar confruntarea dintre ei e denumită "The Netflix Slam" și va fi televizată pe canalul de streaming.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite