Mulţescu îi desfiinţează pe cei de la CFR Cluj: „Au lăsat antrenori şi jucători pe drumuri... Oameni fără moralitate!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gigi multescu foto cosmin iftode/rpressport

Tehnicianul formaţiei FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu, nu vrea să mai pronunţe numele adversarei din etapa a 17-a a Ligii I, CFR Cluj, pentru că foştii antrenori şi jucători au rămas neplătiţi după ce au fost daţi afară în urma intrării în insolvenţă.

„Acum ne aşteaptă un meci foarte greu, nu vreau să dau numele pronunţ numele pentru că e o persoană acolo care a fost implicată în mai multe lucruri care nu ţin de moralitate. Acolo sunt numai jucători care au evoluat în ţări cu fotbal ca lumea. După ce au intrat în insolvenţă, nu au mâncat nici usturoi, nici gura nu le pute, şi au lăsat pe drumuri foarte mulţi oameni, antrenori şi jucători fără bani, acum liniştiţi şi-au creat o nouă echipă. Ceilalţi suferă în spate şi nimeni nu ia nicio măsură. Eu treaba cu insolvenţa nu am înţeles-o. Eu ştiu că în Austria campioana a retrogradat din cauza problemelor financiare, şi prin Italia au fost probleme, numai la noi e această gogoriţă care a nemulţumit actorii principali ai fotbalului. La noi se poate orice”, a declarat Mulţescu, citat de Mediafax. 

Tehnicianul speră ca jucătorii săi să-şi fi revenit după înfrângerea din etapa precedentă, cu 1-2, în faţa formaţiei Pandurii Târgu-Jiu: „Foarte important a fost ca după meciul cu Pandurii să remontăm echipa din punct de vedere fizic. A fost greu şi mental să ne recuperăm, pentru că toţi am trăit o dezamăgire, toţi ne doream să câştigăm un punct sau puncte. Normal era să nu se joace pentru că era vorba de doliu naţional. Cine a luat acea decizie să-i fie ruşine. Evenimentele de atunci au lăsat urme. Eu am suferit foarte tare pentru că îmi pusesem multe speranţe în acel joc, dar se tratează cu superficialitate aceste aspecte umane. Deci vom întâlni un adversar foarte greu, care a arătat forţă de joc atât cu Steaua cât şi cu Timişoara. Noi suntem într-o uşoară urcare de formă, ne dorim să câştigăm şi puncte. În ideea asta ne-am pregătit atât pe faza de atac cât şi de apărare, pentru că întâlnim o echipă foarte periculoasă. O victorie ar însemna mai mult decât cea cu Petrolul, chiar dacă a fost prima. Avem speranţe pentru viitor. Noi vrem să ne acoperim lipsurile pe care le-am avut până acum”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite