Adrian Mititelu s-a sucit din nou: nu mai e Craiova vinovată în scandalul de xenofobie. Pe ce se bazează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi - FCU Craiova e departe de a se fi încheiat. La finalul meciul oprit în minutul 26 de arbitrul Andrei Chivulete, patronul oltenilor Adrian Mititelu spunea că vinovate sunt gazdele.

Adrian Mititelu se încurcă în declarații. Captură TV
Adrian Mititelu se încurcă în declarații. Captură TV

Apoi s-a sucit, recunoscând că echipa sa va fi cea sancționată. ”„Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză. Vom pierde procesul! Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului, contrar instrucțiunilor primite, prin semnătura pusă înainte de începerea jocului pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor. Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi“, a spus patronul oltenilor.

Angajatul care a „îngropat“ FCU Craiova este Cătălin Rizan, responsabil cu ordinea și securitatea la FCU Craiova. El a semnat, înaintea meciului, pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete. Astfel, clubul oltean a devenit responsabil oficial pentru ultrașii care au făcut deplasarea.

O mână de suporteri olteni au creat un scandal cât casa. Foto Inquam/ Alex Nicodim
O mână de suporteri olteni au creat un scandal cât casa. Foto Inquam/ Alex Nicodim

Spune că actul semnat de angajatul lui nu are valoare juridică

Însă Mititelu a întors-o iar ca la Ploiești, susținând că gazdele vor fi cele care vor pierde partida la ”masa verde”: ”Actul semnat de responsabilul nostru de securitate pentru preluarea sectorului în care a stat galeria nu are valoare juridică. Vom câștiga la TAS. Responsabilitatea pentru incidente aparține clubului Sepsi, care a vândut bilete fanilor pentru care noi nu ne-am asumat deplasarea”.

Partida Sepsi - FC U Craiova, contând pentru etapa a 23-a din Superliga a fost întreruptă definitiv în minutul 26, în urma scandărilor xenofobe ale galeriei oltene. A fost o premieră în fotbalul românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite