Mititelu, doi dintr-o lovitură. Șumudică și Prunea trebuie să o facă pe FCU Craiova campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Prunea (55 de ani) a anunțat că a bătut palma cu familia Mititelu și va fi noul președinte de la FCU Craiova. La formația olteană urmează să ajungă și Marius Șumudică, liber de contract din această vară, după despărțirea de Al Raed (Arabia Saudită).

Marius Șumudică va antrena în Bănie. Foto Al Raed
Marius Șumudică va antrena în Bănie. Foto Al Raed

După înfrângerea cu Rapid, 3-5, Adrian Mititelu a declarat că va face un pas în spate, urmând să aducă un președinte și un antrenor care să-și asume rezultatele echipei de acum încolo. Primul obiectiv a fost rezolvat repede, fostul internațional Florin Preunea fiind deja instalat la formația din Bănie.

„Ne-am înțeles, mai rămâne să vedem actele semnate. Am discutat cu domnii Mititelu și ne-am înțeles. Îl aștept pe Șumudică. Stabilitatea care e la Craiova și condițiile de acolo nu mai sunt decât la alte 4-5 echipe din țară. Lotul e bun, dar dorim să-l îmbunătățim.

Fllorin Prunea e noul președinte al FCU Craiova. Foto Inquam
Fllorin Prunea e noul președinte al FCU Craiova. Foto Inquam

Am discutat azi cu finanțatorii și cu Șumi, avem de îmbunătățit. Urmează pauza pentru naționale, avem atunci timp să lucrăm. L-am dorit foarte mult pe Șumi, știu ce poate. E un om serios, știu că e un antrenor care nu vine în orice condiții. Mai bine are clauze clare cu drepturi și obligații. Trebuie să dăm drumul la treabă. Nu vor fi probleme. Îl aștept pe Șumi”, a declarat Florin Prunea, la emisiunea „DigiSport Special”.

Florin Prunea nu a mai activat la un club din Superliga de mai bine de 3 ani. El pleca de la Dinamo în vara lui 2020, unde ocupase funcția de președinte timp de un an. Fostul goalkeeper al naționalei a mai fost președinte și la FCM Bacău, Astra și Poli Iași.

Negocieri pentru o clauză din contract

În ceea ce privește negocierile cu Marius Șumudică, acestea sunt mai grele, chiar dacă Adrian Mititelu e decis să-i facă toate poftele antrenorului-spectacol. Încă se mai discută o clauză din contract, potrivit căreia patronul FCU Craiova trebuie să plătească toate salariile tehnicianului și ale staff-ului acestuia în caz că decide să-i dea afară de la echipă.

Obiectivul lui Marius Șumudică este accederea în play-off în acest sezon, urmând ca în viitoarea stagiune FCU Craiova să se bată la titlu în Superliga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite