Mircea Lucescu a anunţat unde va antrena în sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu n-a reuşit să câştige niciun trofeu în acest sezon, Şahtior pierzând atât campionatul cât şi cupa Ucrainei.

Deşi s-a zvonit foarte mult că va pleca fie în Turcia, fie în Rusia, Lucescu a anunţat că va rămâne încă un sezon la Şahtior Doneţk.

"Prelungirea cu Şahtior am semnat-o anul trecut, nu acum. Am făcut atunci acest lucru pentru a da un semnal jucătorilor, mai ales brazilienilor, să le arăt că eu cred în echipă, cred în performanţă. Anul trecut, pe 15 iunie, preşedintele mi-a propus să prelungim contractul şi am acceptat. Acum pot spune că e ultimul an de contract la Şahtior.Nu e în caracterul meu să abandonez o situaţie delicată, nefavorabilă pentru marea performanţă. Sunt şi alte aspecte, mai sunt şi obligaţiile morale, faţă de public, faţă de preşedinte", a spus Lucescu pentru Dolce Sport. Apoi a continuat: "Daca este ultimul an de antrenorat? Nu pot sa fac o astfel de apreciere, vom vedea".

Mircea Lucescu, cel care va împlini 70 de ani în iulie, o antrenează pe Şahtior Doneţk din 2004. El a câştigat de opt ori titlul în Ucraina, cinci Cupe ale Ucrainei, şase Supercupe şi Cupa UEFA în 2008/2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite