Marcel Ciolacu, în tribune la FCSB - Dinamo. Mesajul tăios al premierului, postat în timpul derby-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Ciolacu a fost prezent la FCSB - Dinamo, după tentativa nereușită de a muta derby-ul pe arena Ghencea. Cum echipa lui Gigi Becali nu s-a înțeles cu CSA Steaua pentru închirierea arenei, prim-ministrul României s-a mulțumit să fie pe micuțul stadion de lângă Arcul de Triumf.

Premierul a urmărit derby-ul din tribune. Foto sport.ro
Premierul a urmărit derby-ul din tribune. Foto sport.ro

Prim-ministrul a refuzat să dea declarații presei care îl aștepta în afara arenei și, ajuns în tribune, s-a întreținut cu Valeriu Argăseală, președintele FCSB, cel care a reprezentat vicecampioana României la negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului din Ghencea.

Chiar în timpul partidei, Marcel Ciolacu a postat o imagine pe Facebook alături de mesajul: „Un meci care merita jucat în fața a 30.000 de suporteri! #stadioanelesuntpentrusuporteri #eternulderby”.

La finalul partidei, premierul a fost tranșant: ”M-am uitat și în tribune să văd terorismul, nu l-am văzut. Nici huligani (n.r. referitor la faptul că Steaua a condiționat găzduirea derby-ului de o garanție enormă pentru eventualele pagube aduse gazonului sau tribunelor). Nu a fost un teren formidabil. Aștept raportul Corpului de Control, rămân la ideea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal.

Marcel Ciolacu vrea FCSB în Ghencea
Marcel Ciolacu vrea FCSB în Ghencea

E o solicitare normală, nu e un moft, orice echipă poate să joace în Ghencea. Nu-l cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori. Nu se poate să existe anumiți funcționari care să gestioneze bunurile statului după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat prim-ministrul.

Grădinescu: CSA își bate joc de suporteri

Pe aceeași idee a mers și comentatorul Emil Grădinescu, la Prima TV. „Se joacă pe Arcul de Triumf pentru că nu s-a putut închiria un stadion mai mare. Arena Națională e blocată cu spectacole, iar conducerea CSA a refuzat încă o dată să închirieze stadionul din Ghencea. 

Astfel, conducerea CSA a arătat că își bate joc de suporteri, de orice normă de eficiență economică, într-un an în care deficitul bugetar a atins cote alarmante. Plătită de la bugetul statului, conducerea CSA a refuzat să alimenteze acest buget cu o sumă importantă, cel puțin 100.000 de euro ar fi încasat dacă Stadionul Steaua ar fi găzduit această partidă”, a spus Grădinescu în direct, cu câteva minute înainte ca partida dintre FCSB și Dinamo să înceapă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite