Război Steaua - FCSB. Fanii militarilor au împânzit Bucureștiul cu mesaje anti-Becali și Ciolacu. GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB pare că a rezolvat problema care o chinuia de ani buni: Jocurile sunt făcute ca echipa vicecampioană să revină pe arena din Ghencea, iar evenimentul se va produce chiar la derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a noului sezon, pe 22 iulie.

Mesaje anti-Gigi Becali au fost afișate în multe locuri din Capitală. Foto Facebook
Mesaje anti-Gigi Becali au fost afișate în multe locuri din Capitală. Foto Facebook

Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, a recunoscut că a rămas fără opțiuni pentru a bloca tentativa lui Gigi Becali, susținut puternic de premierul Marcel Ciolacu. Ultrașii au rămas ultimii care se bat ca FCSB să nu ajungă pe arena din Ghencea, cea pe care, de la inaugurare, a jucat numai Steaua. Aceștia au afișat azi-noapte zeci de mesaje, în toate cartierele Bucureștiului, împotriva lui Becali și Ciolacu.

Mesajele de protest au fost afișate în zonele foarte circulate ale Bucureștiului: toate pasajele importante, Lujerului, Sudului, Grozăvești, Obor sau Crângași, dar și la mai multe proprietăți imobiliare deținute de Gigi Becali, inclusiv la baza din Berceni, sau sediul Partidului Social Democrat.

Iată câteva dintre mesajele afișate de Peluza Sud azi-noapte, publicate și pe pagina de Facebook a grupării de suporteri:

„Jos labele de pe Ghencea”

„Doar Steaua în Ghencea”

„marcel + gigel = trafic de influență”

„Gigi, pe veci blestemat pentru furtul repetat”

„În Ghencea doar Steaua”

„Prim-ministrul în slujba unui condamnat / Mai nou, legile se dau la palat”.

Vor și în august pe Ghencea

Desfășurarea concertului trupei Depeche Mode pe Arena Națională a făcut-o pe FCSB să își caute o nouă „casă” pentru meciurile de pe teren propriu în luna iulie. Numai că, potrivit documentului trimis de conducerea vicecampioanei către rivala Steaua, prim-divizionara vrea să joace și în luna august în Ghencea.

Actul oficial, publicat de ProSport, a fost semnat de președintele Valeriu Argăseală și adresat lui Ștefan Bichir: ”Stimate domnule Comandant, ca urmare a discuțiilor purtate de reprezentanții clubului dumneavoastră, și în urma tragerii la sorți a etapelor Campionatului Național Superliga, vă solicităm să ne trimiteți cât mai curând draftul de contract privind punerea la dispoziție a stadionului Steaua din cadrul Complexului Sportiv Ghencea, în vederea disputării partidei FCSB – Dinamo 1948 din data de 23.07.2023, urmând ca pentru luna august să vă transmitem programul după cum am stabilit de comun acord.

Actul prin care FCSB anunță că dorește să joace în Ghencea
Actul prin care FCSB anunță că dorește să joace în Ghencea

Sperând în rezolvarea solicitării noastre, vă rog să primiți domnule Comandant, înalta noastră considerație”, se arată în documentul oficial trimis de președintele FCSB-ului, Vali Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite