Manelizarea fotbalului: Șumudică, imagini care vorbesc de la sine, distribuite de turci VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Șumudică are probleme mari în a se debarasa de niște gesturi care n-au ce căuta în fotbalul de nivel înalt, când vorbim despre antrenorul principal al unei echipe. Drama e că, din cauza comportamentului său, Șumudică a și ajuns să fie ocolit de multe echipe. Episoadele trecute în revistă de Adevărul aici reprezintă doar o mostră din ce a făcut tehnicianul român, în ultimele sezoane.

Marius Șumudică, în extaz după încă o victorie cu Gaziantep
Marius Șumudică, în extaz după încă o victorie cu Gaziantep

Când a semnat cu Gaziantep în luna septembrie, ultima clasată din Superliga turcă la vremea respectivă, Șumudică a promis că se va abține de la dansuri din buric. „Veți întâlni un Șumudică total diferit. Asta s-a întâmplat în trecut (n.r. - dansul de după victorii). Cu siguranță, nu-l veți mai vedea cum dansează pe Șumudică, pentru că m-am schimbat foarte mult“, spunea fostul rapidist, potrivit Digi Sport, în momentul prezentării sale la Gaziantep. De notat că, în trecut, mai precis în 2021, Șumudică a plecat cu scandal și de la această grupare!

Revenirea lui Șumudică la Gaziantep a fost însă o mutare inspirată pentru ambele părți. Antrenorul român, șomer și în căutarea unui angajament, și-a îndeplinit dorința, iar Gaziantep, sub comanda lui Șumudică, s-a ridicat în clasament, ocupând acum locul 16 din 20. Rezultatele pozitive din ultima perioadă sunt exclusiv meritul lui Șumudică. Al cărui bilanț e unul pozitiv pentru o formație pe care a preluat-o în criză: 5 meciuri, 3 victorii, 0 remize, 2 înfrângeri, golaveraj: 5-5.

Așadar, dacă parcursul lui Gaziantep e bun și dătător de speranță, din păcate, nu același lucru se poate spune despre comportamentul lui Șumudică. Unul demn de manelizarea fotbalului. Cum s-a văzut și după ultima victorie din campionat, 1-0 cu Antalyaspor pe teren propriu.

După fluierul de final, bucuros de acest succes, Șumudică a uitat de promisiunea făcută în momentul revenirii la Gaziantep și a început să danseze din nou în fața tribunelor. Imaginile cu antrenorul român au fost distribuite de canalul de Instagram al clubului Gaziantep:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite