Loți Boloni nu-și mai stăpânește nervii. Pus la zid în Franța după ce i-a spus unui jurnalist: „Meriți să-ți dau o palmă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ladislau Boloni a stârnit o controversă în Franța, după ce Metz a pierdut cu Lyon, scor 1-2, în etapa cu numărul 23 a primului eșalon și a ajuns pe o poziție retrogradantă cu formația sa. Al 10-lea meci fără victorie a zdruncinat nervii românului, care s-a descărcat asupra unui jurnalist.

Loți Boloni și-a pus în cap și presa franceză. Foto EPA EFE
Loți Boloni și-a pus în cap și presa franceză. Foto EPA EFE

Tehnicianul român a primit o întrebare legată de demitere la flash-interviu, în contextul în care Metz e pe penultimul loc în Ligue 1. Dialogul dintre Laszlo Boloni și jurnalistul postului de televiziune Canal+ a stârnit rumoare în presa franceză.

Cum a decurs dialogul

Loți Boloni: Ascultă-mă! Când pui astfel de întrebări stupide, provocatoare... Practic mă întrebi 'Când vei fi concediat?' și o mai faci și în timp ce râzi.

Jurnalist: Nu! Nu am vrut să vă ofensez, domnule. Nu acesta a fost scopul întrebării.

Loți Boloni: Meriți să-ți dau o palmă.

Jurnalist: N-am vrut să vă ofensez, domnule. Nu e obiectivul meu.

Criticat în presa franceză

Antrenorul român a fost criticat în presa franceză pentru momentul delicat cu jurnalistul Canal+. Mai multe publicații au condamnat comportamentul său. "Românul și-a intimidat interlocutorul după o întrebare", a scris RMC Sport, în timp ce So Foot a comentat: "Derapajul lui Boloni în fața unui jurnalist. Deja contestat de suporteri, Boloni n-o să-și facă prieteni prin presă. Din fericire, persoana în cauză nu a și acționat, dar antrenorul apare din ce în ce mai slăbit pe banca lui Metz. Însă există și vești bune pentru Boloni: situația financiară delicată a clubului îi poate salva scaunul, pentru moment".

Cei de la Daily Mercato au notat: "Când Boloni amenință un jurnalist. Vizibil deranjat de întrebarea primită de la jurnalistul Canal+, antrenorul român l-a confruntat direct la finalul flash-interviului și a avut o atitudine destul de amenințătoare”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite