Lionel Messi, despărțire urâtă de PSG. Gestul său, taxat dur de fanii parizieni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi (35 de ani) a jucat sâmbătă seara ultimul său meci în tricoul lui PSG. A fost o despărțire urâtă: echipa sa a pierdut acasă Clermont Foot (2-3), ultrașii l-au huiduit pe argentinian, iar campionul mondial a fost criticat dur pe rețelele pentru că nu a făcut turul de onoare alături de ceilalți colegi.

Despărțirea dintre cele două părți a devenit iminentă după ce Leo a plecat în Arabia Saudită pentru a promova turismul din țara respectivă, fără acordul clubului. De atunci, Lionel Messi a început să fie contestat vehement de ultrașii echipei, care l-au huiduit la toate meciurile.

Așa s-a întâmplat și în ultima etapă, contra lui Clermont, când suporterii campioanei Franței au început să huiduie în momentul în care crainicul anunța echipa de start și a ajuns la numele lui Leo. Fluierăturile la adresa sa au continuat și pe parcursul partidei.

Iar Leo Messi a răspuns la final, când a refuzat să facă turul de onoare alături de coechipierii săi, după ce PSG a primit trofeul de campioană în Ligue 1. După ceremonia de premiere, argentinianul a plecat direct la vestiare, fapt care i-a înfuriat din nou pe suporterii lui PSG, care l-au criticat dur pe rețelele sociale.

Lionel Messi pleacă de la Parc des Princes cu un gust amar. Foto Getty images
Lionel Messi pleacă de la Parc des Princes cu un gust amar. Foto Getty images

Însă atitudinea suporterilor aflați în război cu Lionel Messi nu e în asentimentul tuturor. Mai mulți microbiști au condamnat gesturile fanilor lui PSG: "Dezgustător club, dezgustători fani", "Nu e ca și cum clubul ăsta câștiga Ligi ale Campionilor înainte să vină el. Ce a făcut să fie atât de detestat?", "Ar trebui să fie recunoscători că Messi le-a transformat clubul într-unul relevant în lume", "Rușinos!”, au scris aceștia.

Conform presei spaniole, următoarea destinație a lui Leo Messi este Al Hilal, care îi oferă o sumă fabuloasă, de 400 de milioane de euro pe sezon. Campionul mondial ar fi vrut să se întoarcă la FC Barcelona, însă clubul catalan nu a putut să-i ofere un contract pe măsura pretențiilor sale, din cauza gravelor probleme financiare. Marți este așteptat marelui anunț al clubului arab.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite