Lionel Messi s-a decis unde va evolua sezonul viitor. Pe 6 iunie va fi prezentat de noua echipă

0
Publicat:

Argentinianul a acceptat oferta astronomică făcută de arabi și marți va fi prezentat oficial în tricoul noii echipe.

Messi jpg

Sâmbătă seara, Lionel Messi va juca ultimul meci pe parc de Princes, în tricoul lui PSG.

Antrenorul Christophe Galtier a confirmat acest lucru.

„Am avut privilegiul să antrenez cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Meciul cu Clermont, de sâmbătă, va fi ultimul al lui Leo pe Parc des Princes și sper să aibă parte de o atmosferă călduroasă. Anul acesta, Messi a fost o piesă importantă în echipă. Criticile la adresa lui nu sunt justificate. Când ai un sezon cu Campionatul Mondial la orizont și ai 21 de goluri și 20 de pase decisive… El a fost mereu acolo pentru noi. Un privilegiu să fiu alături de el!”, a declarat Galtier.

Potrivit presei spaniole, argentinianul a acceptat oferta lui Al Hilal și din sezonul următor va evolua în Arabia Saudită, acolo unde se va întâlni ca adversar cu Cristiano Ronaldo.

Prezentarea oficială ar urma să aibă loc marți, 6 iunie.

În acest timp, FC Barcelona și-a reînnoit oferta.

 „Depinde de el, dacă vrea să revină la Barca, vom face totul ca el să vină. Cred că sunt foarte bune condițiile. Vom fi recunoscători dacă va reveni și ne va ajuta, decizia este la el. Mulți fani îl vor înapoi și îi scandează numele. Acum, totul depinde de el într-un procent de 99 la sută”, a declarat Xavi, printre altele, într-un interviu acordat pentru Gol A Gol de la postul TV3.

Dacă Mesii va semna cu Al Hilal, contractul va unul fantastic,  400 de milioane de euro pe sezon, dublul sumei pe care o primește Cristiano Ronaldo la Al Nassr.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite