Messi, aventura se încheie oficial, la PSG: Când va fi ultimul său meci

0
Publicat:

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, a salutat "ultimul meci al lui Lionel Messi pe Parc des Princes", programat sâmbătă seară contra lui Clermont, în ultima etapă din Ligue 1, confirmând, în acelaşi timp, că starul argentinian este pe picior de plecare.

Messi jpg

"Sâmbătă va fi ultimul său meci pe Parc des Princes. Vreau să sper că el va fi întâmpinat cum se cuvine", a spus tehnicianul referitor la faptul că, în ultima perioadă, Leo a fost fluierat de mai multe ori de o parte a galeriei.

Messi va părăsi PSG după două sezoane, iar viitoarea sa destinaţie oscilează între FC Barcelona, Arabia Saudită şi Inter Miami. Referitor la bilanţul său în două sezoane cu PSG, "s-au spus multe lucruri despre Leo, aţi analizat mult", a precizat Galtier, într-o conferinţă de presă, adăugând că "criticile la adresa sa sunt total nejustificate".

Conform calculelor lui Galtier, Messi, "la 35 de ani şi cu un sezon cu o Cupă Mondială la mijloc", are statistici de "21 de goluri şi 22 de pase decisive. Adică el a fost decisiv de 43 de ori. El a fost mereu în serviciul echipei".

Venit la echipă în vara lui 2022, Galtier consideră "un privilegiu" de a-l fi putut "antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului".

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite