Leo Messi, în istoria campionatului spaniol. Barcelona a urcat pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez a marcat o dublă în meciul cu Rayo, Messi un hattrick. FOTO: AP
Suarez a marcat o dublă în meciul cu Rayo, Messi un hattrick. FOTO: AP

Barcelona a profitat de eşecul Realului, 0-1 la Bilbao, cu Athletic, şi a urcat pe primul loc după succesul, 6-1 cu Rayo, un meci în care Leo Messi a mai marcat un hat-trick, în doar 12 minute, unul istoric.

Catalanii au înscris rapid primul gol, prin Suarez (5), din pasa lui Xavi, Pique (49) a punctat şi el în startul părţii secunde, Tito (54), de la oaspeţi, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, apoi a ieşit la rampă Leo Messi, cu trei goluri în 12 minute.

Argentinianul l-a învins pe goalkepeer-ul Alvarez, prima dată (56) de la punctul cu var, apoi dintr-o acţiune personală (63), pentru a-şi definitiva hattrick-ul în minutul 68, după o pasă a lui Pedro. 

Pe final, Dani Alves a fost eliminat, pentru un fault în careu, în urma căruia oaspeţii au înscris golul de onoare, prin Bueno (80)

S-a încheiat însă 6-1, după ce în prelungiri Suarez a mai punctat o dată. 

Cu cele trei goluri marcate duminică, pe „Camp Nou“, Leo Messi a ajuns la 24 de hat-trick-uri în istoria campionatului spaniol, fiind lider la acest capitol. Ronaldo e pe locul 2, cu 23, iar Telmo Zarra şi Di Stefano şi-au încheiat în trecut carierele cu 22 de hat-trick-uri în cont.

După 26 de etape, Barcelona a trecut pe primul loc, cu 62 de puncte, unul peste rivala Real Madrid. 

Citeşte şi

Criză la Real? Madrilenii, învinşi la Bilbao. Barcelona poate deveni noul lider 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite