Laszlo Boloni, la un punct de zona promovării. „Ador victoriile în care simt transpirația”

0
Publicat:

Metz, cu Laszlo Boloni pe banca tehnică, se luptă cu dinții pentru promovarea în Ligue 1. Rivala formației antrenate de român este Bordeaux, echipa la care evoluează Alexi Pitu.

Loți Boloni are un parcurs de excepție cu Metz. Foto EPA EFE
Loți Boloni are un parcurs de excepție cu Metz. Foto EPA EFE

Cu trei etape înainte de final, Le Havre, liderul liga a doua franceză, are cinci puncte avans față de Bordeaux. Așa că lupta rămâne pentru poziția secundă, singura care mai asigură promovarea pentru ascensiunea în primul eșalon. Întâmplarea face ca pentru această poziție să se lupte doi români: Boloni și Alexi Pitu.

Cu fostul jucător al Farului integralist pentru prima dată în acest sezon, Bordeaux a remizat în deplasare, 0-0 la Rouen, astfel că Metz s-a apropiat la un singur punct de locul 2, după un 1-0 chinuit cu Grenoble.

Să dai gol, acesta este cel mai greu lucru în fotbal. Cel mai important e că ne-am creat multe ocazii", a declarat Loți. ”Ofensiv, am avut o evoluție bună, deși e adevărat că n-am pus punctul pe i. Sunt mulțumit de rezultat, însă nu uit că puteam evita cele două-trei ocazii ale lui Grenoble, că trebuie să știm să ne concretizăm șansele și că anumiți jucători au fost mai puțin prezenți pe teren. Ador acest gen de meci. Să smulg o victorie în care se simte transpirația. Ador acest miros când câștigăm astfel", a completat antrenorul român.

Metz, neînvinsă de 22 de etape

Deși ca să ajungă pe locul 2 Metz trebuie să profite de un eventual eșec al celor de la Bordeaux, Loți Boloni, neînvins de 22 de etape, spune că nu-l interesează decât formația sa. ”Cred că e mai bine să ne ocupăm de noi și nu de rezultatele altora. Încercăm să progresăm, să găsim soluții mai bune în fiecare sector și, pentru a-l cita pe Aime Jacquet, să facem mușchi în joc. Da, ne așteaptă examene și mai dificile".

În ultimele trei etape, echipa lui Boloni are parte de meciuri cu adversari din prima jumătate a clasamentului, în timp ce formația la care evoluează Alexi Pitu joacă împotriva formațiilor aflate în zona retrogradării. Să vedem cum se va decide acest duel de la distanță al românilor!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite