La 10 ani de la câştigarea aurului olimpic, Camelia Potec a adus cu ea medalia la un eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec şi un admirator FOTO Georgiana Dinu
Camelia Potec şi un admirator FOTO Georgiana Dinu

La ultima ediţie a Galei Premiilor VIP, Camelia Potec a fost premiată alături de persoane precum Andreea Berecleanu, Răzvan Burleanu, Mihai Leu, Gabriel Cotabiţă, Ruxandra Dragomir, actriţa Alexandra Maria Lungu sau vedetele postului Kanal D.

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec a fost omagiată pentru cariera impresionantă pe care a avut-o ca sportivă de performanţă, încununată în 2004 cu câştigarea aurului la Jocurile Olimpice de la Atena. Camelia Potec a stârnit admiraţia celor prezenţi, atât prin discursul său dar mai ales prin frumuseţea sa, pusă excelent în evidenţă de o ţinută Guess.

 „Am hotărât să nu sărbătoresc cei 10 ani de la câştigarea aurului olimpic, pentru că vreau ca în viitorul apropiat să celebrez o nouă victorie olimpică, dar din postura de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern“, a declarat Camelia Potec. Fosta spoerivă a prezentat medalia olimpică cucerită acum 10 ani, punctul de atracţie pentru admiratorii care au dorit o poză cu această ocazie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite