Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac, alături de Camelia Potec, la prima competiţie ce poartă numele campioanei olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec şi Ion Ţiriac
Camelia Potec şi Ion Ţiriac

"Camelia Potec - în căutarea viitorilor campioni" este o competiţie concepută la începutul lunii iulie şi care cu sprijinul lui Ion Ţiriac s-a putut concretiza într-un timp record.

Totul despre ComăneciŢiriac şi Potec

„Este un proiect frumos, în care cred foarte mult şi care are ca scop premierea performanţei şi susţinerea talentului. Ideea acestei competiţii îmi aparţine şi a apărut la deschiderea bazinului olimpic de la Stejarii Country Club. I-am prezentat-o domnului Ţiriac în urmă cu numai trei săptămâni şi iată că am reuşit, într-o perioadă foarte scurtă, alături de o echipă de profesionişti, să realizăm una din cele mai frumoase competiţii de înot din ţara noastră“, a declarat Camelia Potec pentru iClara.ro

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, Camelia Potec, îi este recunoscătoare lui Ion Ţiriac pentru faptul că a construit în cadrul complexului său o piscină olimpică şi una semiolimpică. „Vreau să îi mulţumesc public domnului Ţiriac că a făcut posibil ca acest concurs să aibă loc la Stejarii Country Club. Nu este uşor să închizi piscina un week-end întreg în toiul verii, când ai 1500 de membri activi“, a mai spus Potec, care s-a bucurat de sprijinul mai multor voluntari implicaţi în organizare, al arbitrilor, al anumitor persoane de la Stejarii şi al cluburilor participante. „Copiii, părinţii, antrenorii, cu toţii s-au comportat exemplar. Comisia a avut un rol foarte important în alegerea celor talentaţi, care vor fi susţinuţi timp de un an“, a conchis Camelia Potec la finalul primei ediţii a competiţiei ce îi poartă numele. 

280 de copii cu vârste între 9 şi 11 ani au participat la concurs, numele câştigătorilor probelor fiind pe frnpm.ro, urmând ca în maximum o lună să fie anunţaţi cei care vor fi susţinuţi timp de un an.
"Am fost foarte mulţumită pentru că toată lumea s-a simţit bine. Am avut foarte multe emoţii dar sunt fericită că totul a ieşit exact cum am sperat. Am avut mare noroc că Nadia Comăneci a fost sâmbătă în România şi a putut veni la competiţia noastră. Când este în ţară, ea vine mereu la Stejarii Country Club pentru a face mişcare. Am fost onorată să îi am alături pe domnul Viorel Păunescu, Carmen Bunaciu, Anca Pătrăşoiu şi Răzvan Florea, care a şi participat cu câţiva copii. La anul va avea loc cu siguranţă următoarea ediţie a concursului „Camelia Potec - în căutarea viitorilor campioni“, a declarat marea noastră sportivă.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu şi Camelia Potec, suporteri de lux la Supercupa României

Simona Halep, Camelia Potec, Doina Melinte şi Elena Kovacs au fost declarate Femeile de Succes ale anului 2014

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Cum vrea Camelia Potec să resusciteze nataţia românescă  

VIDEO Răzvan Florea are încredere în viitorul nataţiei: „Putem găsi trei-patru oameni pentru cel mai înalt nivel"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite