Jannik Sinner, moment delicat cu președintele Italiei. Începutul discursului a produs râsete în sală VIDEO

0
Publicat:

Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, a produs o mulțime de zâmbete când și-a început discursul de la Palatul Quirinal, în fața președintelui Italiei, Sergio Mattarella. Puștiul de 22 ani a izbucnit în râs când a început să i se adreseze șefului de stat.

Jucătorul, campion atât la Australian Open, cât și cu Italia în Cupa Davis, a apucat să spună doar două cuvinte în fața președintelui țării, apoi a izbucnit în râs. „Domnule președinte…”, a spus Jannick Sinner, care și-a întrerupt discursul din cauză că nu și-a mai putut reține râsul. Colegii lui Jannik au început și ei să se amuze în sală, în timp de Sergio Mattarella a zâmbit înțelegător.

Jannick Sinner a trecut peste momentul delicat de la începutul discursului. Captură X
Jannick Sinner a trecut peste momentul delicat de la începutul discursului. Captură X

După câteva secunde, Jannik Sinner a reușit să se concentreze, ducându-și discursul, impecabil, până la final. A urmat o festivitate de premiere, în cadrul căreia jucătorii italieni au fost felicitați de președintele Sergio Mattarella.

Felicitat de președinte și de prim-ministru

Pentru că a câștigat atât Cupa Davis, anul trecut, cât și Australian Open, primul Grand Slam al sezonului 2024, Jannik Sinner a fost felicitat mai întâi de premierul Giorgia Meloni, apoi de președintele Sergio Mattarella. Evenimentul la care au luat parte și ceilalți colegi ai lui Jannik Sinner din naționala de Cupa Davis - Matteo Berrettini, Lorenzo Sonego, Matteo Arnaldi și Simone Bolelli, a fost organizat joi seară, la Palatul Quirinal.

Situația de la Palatul Quirinal amintește de o alta, cu Ilie Năstase în rol principal, scrie ProSport. Cel mai bun tenismen român al tuturor timpurilor a povestit că a avut parte și el de o situație imprevizibilă atunci când s-a întâlnit cu fostul președinte Nicolae Ceaușescu. „Băusem un pahar de șampanie și mă amețisem. Eram lângă prim-ministrul Maurer. Ceaușescu mi-a zis: ‘Băi, flăcăule, mă uit la televizor și îți citesc pe buze că cam înjuri’. Mă c…asem pe mine. Mă și vedeam la pușcărie. I-am zis că am temperament de român. M-a tras Maurer de lângă el, da’ Ceaușescu râdea”, a povestit mai demult Ilie Năstase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite