Istvan Kovacs, două penalty-uri în Milan - Dortmund: Ce au scris italienii despre arbitrul din Carei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Istvan Kovacs (39 de ani) e aproape nelipsit când sunt serile de Liga Campionilor! Dovadă și bilanțul său din actuala stagiune: când s-au jucat cinci etape din faza grupelor, centralul din Carei a primit trei partide: Newcastle – PSG (4-1), Arsenal – Sevilla (2-0) și AC Milan – Dortmund (1-3), această ultima confruntare având loc, marți.

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Iar pe Giuseppe Meazza din Milano, Kovacs și asistenții săi, Vasile Marinescu și Mihai Artene, au avut o partidă explozivă! În primele zece minute, Kovacs a acordat două penalty-uri. Giroud a ratat însă de la punctul cu var pentru gazde (6), pe când Reus a înscris pentru Dortmund de la 11 metri (10).

În ciuda acestui start spectaculos și a faptului că miza meciului a fost uriașă, Kovacs s-a descurcat foarte bine. De altfel, jurnaliștii italieni au apreciat prestația arbitrului român, în ciuda înfrângerii suferite de AC Milan, scor 1-3.

A dat penalty pentru Milan, după un henț, decizia fiind corectă. La fel de corectă a fost și lovitura de pedeapsă acordată pentru formația germană de această dată, după câteva minute. Arbitrul român a fluierat foarte puțin și singura decizie inexplicabilă e cartonașul galben pe care l-a acordat lui Tomori (AC Milan) în minutul 67“, au scris italienii de la Sport Virgilio care l-au notat pe Kovacs cu 6,5, un calificativ bun.

Și Gazzetta dello Sport a apreciat prestația românului: „Două penalty-uri corecte. Kovacs a fost precis în deciziile sale“.

VEZI REZUMATUL MECIULUI AC MILAN - DORTMUND, SCOR 1-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite