Gigi Becali, accent unguresc în bătaie de joc: Dialog halucinant cu Ioana Cosma AUDIO

0
0

FCSB a învins Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei a 17-a și, aproape la fel de surprinzător ca rezultatul final a fost și un alt aspect: tăcerea latifundiarului din Pipera, imediat după terminarea partidei. Obișnuit să facă turul televiziunilor după marile victorii ale roș-albaștrilor, Becali n-a vorbit la niciun post TV, duminică seară.

Gigi Becali, scăpat de sub control după victoria cu Rapid. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, scăpat de sub control după victoria cu Rapid. FOTO: Arhiva Adevărul

În schimb, astăzi dimineață, Becali a avut o intervenție, în stilul său caracteristic, la emisiunea „Ora Exactă în Sport“, difuzată de Pro Arena. După ce a făcut o serie de afirmații bombastice despre viitorul FCSB-ului, Becali a fost întrebat de Ioana Cosma despre declarațiile date de Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Asztalos a fost prezent, duminică seară, pe „Arena Națională“ și s-a arătat oripilat de scandările xenofobe și rasiste pe care le-a auzit, atât din partea FCSB-iștilor, cât și rapidiștilor. Asztalos a cerut ca, pe viitor, după astfel de incidente, cluburile să joace niște meciuri fără spectatori. Când a auzit de Csaba Asztalos, Gigi Becali a început să vorbească, în mod ironic, cu accent unguresc!

Ce a spus Gigi Becali?

*Csaba, Csaba... Să facă Csaba ce vrea Csaba şi Csaba să-i dea campionatul lui CFR, să ne depuncteze Csaba pe noi, să facă Csaba ce vrea. Ce zice Csabo (n.r. - Csaba)... Du-te, bă, de aici, nu e niciun preşedinte (n.r. - la CNCD). Nu mai pot de Csobo...

*Trebuie pus puţin la punct, că de asta vorbesc aşa. Nu mă interesează pe mine de Csobo. Eu sunt Becali, el e Csobo. Cum poţi să-l chemi pe Becali la comisie? Să-l cheme Csobo pe Asztalos. Eu îi spun la TV Csobo, stai liniştit, că nu te bagă nimeni în seamă.

ASCULTĂ DISCURSUL LUI GIGI BECALI DESPRE CSABA ASZTALOS

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri