Imagini înfiorătoare: Un chinez și-a bătut copilul pe terenul de tenis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a spus, nu o dată, că performanțele sportive ale chinezilor se obțin cu prețul unui tratament inuman la care sunt supuși cei mici. De altfel, la un moment dat, au și apărut în presa internațională niște fotografii șocante cu antrenamentele gimnaștilor din „Țara Marelui Zid“.

tenis feminin foto shutterstock

Drama e că astfel de episoade îngrozitoare se petrec și în alte sporturi. Și nu doar în interiorul Chinei. Dovadă că acum, în Serbia, au apărut niște imagini înfiorătoare în care se vede cum un bărbat chinez își bate fata de 14 ani, cu bestialitate, pe un teren de tenis!

După apariția acestor imagini, poliția din Serbia a anunțat că a fost arestat un bărbat chinez, care ar fi comis acest gest barbar. Jurnaliștii sârbi susțin că bărbatul chinez ar fi încercat să-și justifice comportamentul violent, spunând că în China n-ar fi avut probleme din acest motiv!

Acest incident a provocat indignare și printre jucătoarele de tenis. Victoria Azarenka a fost șocată că cineva a filmat un astfel de moment, însă n-a intervenit pentru a salva fetița de 14 ani.

VEZI IMAGINILE ÎN CARE UN CHINEZ ÎȘI BATE FETIȚA PE TERENUL DE TENIS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite