Ilie Năstase, furios din cauza hocheiştilor: A explicat cum trebuie să fie pedepsiţi în ţară

0
0
Ilie Năstase crede că hocheiştii au cântat imnul Ţinutului Secuiesc înainte de meci, în loc de imnul naţional, deşi lucrurile n-au stat aşa
Ilie Năstase crede că hocheiştii au cântat imnul Ţinutului Secuiesc înainte de meci, în loc de imnul naţional, deşi lucrurile n-au stat aşa

Fostul lider ATP, Ilie Năstase (75 de ani), a comentat şi el scandalul momentului în România, cu gestul hocheiştilor de la echipa naţională de după meciul pierdut Ungaria, scor 2-4.

Războiul din Ucraina trece în plan secund, măcar pentru câteva zile în România! 

Pentru că în ţară s-a declanşat războiul nostru intern. Vorbim despre scandalul de la hochei, despre care Adevărul a scris aici, şi care, mult mai proaspăt, are un potenţial mediatic mai mare.

De altfel, sesizând acest lucru, politicienii au comentat pe larg subiectul, în ultimele 24 de ore. În acest haos, s-a pierdut, din păcate, un detaliu important. Despre care Adevărul a scris aici. Bineînţeles, el n-a ajuns şi la Ilie Năstase, care a comentat subiectul, în stilul său caracteristic, pentru Fanatik.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Dacă joacă pentru România, ce imn trebuie să cânte? Dacă eram eu şi cântau imnul maghiarilor, ieşeam de pe gheaţă. Aşa trebuiau să facă. Federaţia trebuie să ia măsuri urgent. Trebuie suspendaţi.

*S-a jucat în Slovenia? Să îi dăm în judecată pe sloveni că au pus alt imn. Sau când jucăm cu ei să le cânte imnul Poloniei sau imnul Iugoslaviei că tot sunt ex-iugoslavi. Urât ce au făcut şi jucătorii. Erau de origine maghiară, nu? Urât că se întâmplă treaba asta mai ales că este o perioadă urâtă şi dificilă pentru toată lumea.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite