Ianis Hagi, debut în meciul nebun Alaves - Valencia. Câte minute a primit de la antrenor

0
Publicat:

Ajuns în urmă cu o săptămână în Spania, Ianis Hagi a debutat deja în tricoul celor de la Deportivo Alaves. Trupa bască a învins aseară, pe teren propriu, scor 1-0, într-un meci cu un start nebun, pe Valencia, în runda cu numărul 4 din LaLiga.

Hagi, bucuros alături de noii săi coechipieri. Foto Facebook
Hagi, bucuros alături de noii săi coechipieri. Foto Facebook

Internaționalul împrumutat de Glasgow Rangers, în acest sezon în prima ligă spaniolă, a fost aruncat în luptă de antrenorul Luis Garcia în minutul 87, în locul lui Jon Guridi. Nu s-a remarcat în vreun fel în cele câteva minute petrecute pe teren, dar a participat activ la bucuria de la finalul partidei.

Alaves a început furibund partida cu Valencia. În secunda 30 a meciului, Luis Rioja a obținut un penalty, după ce a fost faultat de portarul Valenciei, Giorgi Mamardashvili, în interiorul careului.

Ianis Hagi, la finalul unei victorii spectaculoase. Foto Facebook
Ianis Hagi, la finalul unei victorii spectaculoase. Foto Facebook

Kike Garcia a executat lovitura de pedeapsă, dar georgianul din poarta oaspeților a respins. Penalty-ul a fost repetat, după ce din camera VAR a fost analizat faptul că un fundaș al Valenciei intrase în suprafața de pedeapsă în momentul în care Garcia executa. Tot Garcia a fost cel care a bătut și a doua oară penalty-ul, dar l-a ratat și pe acesta!

Un autogol a decis meciul

Câteva minute mai târziu, echipa lui Ianis Hagi a marcat unicul gol al meciului. A fost un autogol al lui Cenk Ozkacar, care a trimis în proprie poartă după o centrare a lui Ruben Duarte. A urmat o cursă de urmărire a oaspeților, care nu au reușit nici măcar să egaleze, astfel că Alaves ajunge la a doua victorie în acest sezon, având 6 puncte câștigate în primele 4 runde din LaLiga.

Ianis Hagi, convocat de antrenorul Edi Iordănescu pentru meciurile din preliminariile Euro 2024, cu Israel și Kosovo, se va întoarce la echipa de club la mijlocul lunii septembrie, pentru meciul de la Madrid, cu Rayo Vallecano.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite