Ianis Hagi, sfârșit de telenovelă. A plecat de la Rangers și a fost prezentat de noua echipă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi a ajuns astăzi în Spania pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu Alaves. Clubul din Țara Bascilor l-a luat pe internaționalul român de la Glasgow Rangers sub formă de împrumut și nu are opțiune de cumpărare la finele stagiunii, astfel că la sfârșit sezonului Ianis se va întoarce la gruparea din Scoția.

Alaves s-a înțeles cu Rangers pentru un transfer sub formă de împrumut. Clubul din Vitoria, la care a mai evoluat Cosmin Contra, nu va plăti nimic în schimbul românului, care a preferat să rămână în fotbalul mare, deși avea oferă de la israelienii de la Maccabi Tel Aviv.

Ianis Hagi a ajuns la Alaves, iar clubul Deportivo a prezentat, pe Facebook și Instagram, atât un filmuleț în care internaționalului român i se fac prezentările, cât și o fotografie cu el în tricoul noului său club. Cotidianul Marca i-a făcut o prezentare frumoasă: „Posedă un mare talent, e versatil, are șut bun și reprezintă un pericol la fazele fixe. Ianis a demonstrat că are un potențial mare și vine la Vitoria pentru a acoperi postul de extremă dreapta sau al doilea vârf”.

Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves. Foto Facebook
Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves. Foto Facebook

Inclus în lot pentru meciul cu Getafe

Și cei de la Alaves au mers pe aceleași atribute când i-au făcut prezentarea românului. “Deportivo Alavés adaugă talent, versatilitate și pericol de la loviturile libere odată cu sosirea lui Ianis Hagi, care se află deja la Vitoria-Gasteiz și va face parte din lotul care se deplasează la Getafe”, se arată în comunicatul oficial.

La Rangers, Ianis a Hagi a ajuns rezervă, ba chiar nu a prins lotul echipei pentru ultimele două partide. El s-a oprit la 99 de meciuri în tricoul grupării scoțiene în toate competițiile, reușind 16 goluri și 18 pase decisive.

Un cuvânt important în decizia de a alege pe Alaves a avut-o şi tatăl fotbalistului, Gică Hagi. Fost jucător la Real Madrid şi Barcelona, actualul antrenor al campioanei i-a recomandat lui Ianis să aleagă Spania, atât din punct de vedere al valorii din La Liga, cât și pentru faptul că e încântat de perspectiva ca fiul său să îi calce pe urme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite