Halep, zbor frânt la Adelaide: Simona a suferit o înfrângere dură. Setul doi, un dezastru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) se va prezenta la Australian Open 2020 (20 ianuarie - 2 februarie), având doar două partide în picioare în noul sezon.

Primul turneu al anului a fost un eşec pentru Simona Halep, atât în 2019, cât şi acum! În sezonul precedent, românca a pierdut încă de la primul meci disputat la Sydney, 4-6, 4-6, cu Ashleigh Barty. Atunci însă, constănţeanca venea după o pauză lungă şi o accidentare care i-a pertubat pregătirea.

Din păcate, acum, Halep a încheiat socotelile cu turneul de la Adelaide, după al doilea meci disputat, deşi, conform spuselor sale, era sănătoasă sută la sută şi făcuse şi o pregătire ca la carte!

În noaptea de miercuri spre joi, în sferturi, românca a fost învinsă categoric, în minimum de seturi, de Aryna Sabalenka (12 WTA): 4-6, 2-6 în 71 de minute. În primul set, Halep a condus cu 1-0, după care a cedat patru game-uri la rând. Chiar dacă a egalat, la 4-4, ea a scăpat setul de sub control în ultimele două game-uri. 

Destabilizată după acest moment, Halep a fost de nerecunoscut în setul doi în care a fost condusă cu 5-0. Chiar dacă a luat două game-uri pe final, eşecul n-a putut fi evitat. A fost prima înfrângere în trei partide cu Sabalenka în circuitul WTA.

Pentru Halep urmează Australian Open 2020 (20 ianuarie - 2 februarie), acolo unde a atins optimile în 2019.

CITEŞTE ŞI:

Halep zâmbeşte: Simona şi-a aflat prima adversară de la Australian Open. Culoar favorabil până în sferturi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite