Halep, tot mai aproape de Top 20: Cîrstea, perspective excelente. Cum arată clasamentul live

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Halep şi Cîrstea ne-au oferit, marţi seară, un meci frumos în optimile de la Indian Wells, iar duelul lor a avut o miză importantă şi pentru configuraţia ierarhiei mondiale.

Simona Halep a trecut de Sorana Cîrstea în optimile de la Indian Wells, după o partidă în care, ca de obicei, şi-a arătat clasa superioară în faţa unei adversare din România.

Graţie calificării în sferturile de la Indian Wells, Halep a acumulat 2.047 de puncte în clasamentul live, actualizat în timp real. Cu acest total, „Simo“ rămâne pe 22, în condiţiile în care a abordat turneul din California de pe locul 26. Totuşi, constănţeanca de 30 de ani a micşorat diferenţa de puncte faţă de Elena Rybakina, prima rivală aflată în faţa ei. În acest moment, cele două sportive sunt despărţite de 119 puncte. Dacă va câştiga turneul de la Indian Wells, Halep va acumula 2.832 de puncte, total cu care va ajunge, cel mai probabil, pe locul 13 WTA, începând de luni!

În ceea ce o priveşte pe Sorana Cîrstea, aceasta are 1.865 de puncte după participarea ei, la Indian Wells. Dacă ar fi învins-o pe Halep, în această seară, ea ar fi acumulat 1.960 de puncte. Şi ar fi trecut pe 22 WTA, devansând-o pe Simona! Chiar şi aşa, Cîrstea are perspective bune pentru a intra în Top 20. În acest moment, ea se află la doar 306 puncte de locul 20, ocupat de Leylah Fernandez, în clasamentul live.

14 victorii şi 3 înfrângeri are Simona Halep, în acest sezon.     11 victorii şi 7 înfrângeri are Sorana Cîrstea, în acest sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite