Halep, tăcerea naște scenarii SF: Ultima teorie lansată de un om de afaceri în cazul de dopaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut 6 zile de când a apărut știrea depistării unei substanțe interzise în organismul Simonei Halep (31 de ani, 10 WTA) și, în această perioadă, singura reacție a româncei a venit prin intermediul unui comunicat. În care ea s-a arătat „confuză și trădată“. Așa cum era de așteptat, în lipsa altor declarații / explicații din partea Simonei, ne-a lovit o avalanșă de speculații.

Cu siguranță, Halep e șocată și ea de amploarea luată de această poveste cu Roxadustat.
Cu siguranță, Halep e șocată și ea de amploarea luată de această poveste cu Roxadustat.

Așadar, s-a ajuns deja la un nivel ridicol de teorii conspiraționiste, comparabil cu ce am văzut în primul an și jumătate de pandemie. De pildă, Sorin Ovidiu Vântu a afirmat pe Facebook că în spatele poveștii cu dopajul lui Halep s-ar afla... nevasta antrenorului Patrick Mouratoglou! „Nu e o răfuială în business, nu sunt sportive care o invidiau și i-au făcut o manevră. Nu! Este manevra acelei femei!“, a spus omul de afaceri, lăsând de înțeles că Ada Obilu, soția lui Mouratoglou, ar fi avut motive de gelozie în ceea ce privește relația Simona – Patrick.

În categoria scenariilor SF intră și următoarea speculație: Toni Iuruc, fostul soț al Simonei, ar fi pus ceva în mâncarea ei din dorința de a distruge cariera fostului lider WTA după divorț.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite