Halep revine pe teren la noapte: Simona a vorbit despre marele meci cu Petra Martic din sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) e la trei victorii de o performanţă remarcabilă: câştigarea turneului de la Indian Wells pentru a doua oară în carieră!

BNP Paribas Open e o întrecere de categoria WTA 1000. Ceea ce înseamnă că, în ierarhia competiţiilor din circuitul feminin, acest turneu se află după cele de Grand Slam, ca importanţă.

Având în vedere acest amănunt, Halep va înregistra un salt spectaculos, în clasamentul mondial, începând de luni, dacă va câştiga trofeul, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Deocamdată însă, „Simo“ e concentrată sută la sută pe următorul ei meci, cel din sferturi, cu Petra Martici (Croaţia, 31 de ani, 79 WTA). Partida se va disputa la miezul nopţii, ora României, şi va fi tranmisă de Digi Sport 2. 

Potrivit după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Ce a spus Simona Halep?

*Toate partidele de aici au fost dificile, dar acum, în fazele finale, duelurile vor fi şi mai complexe. Voi fi concentrată pe partida din sferturi şi voi da tot ce am mai bun.

*Ultima oară, am jucat cu Petra aici, în aceeaşi fază a competiţiei ca anul acesta. Mă aştept la un meci complicat, e mereu dificil să evoluez contra ei. O să mă uit puţin la meciurile ei şi voi fi pregătită. 

*Mă simt bine, sunt bucuroasă că mi-am găsit ritmul, sunt încrezătoare şi lupt pentru fiecare punct.

Halep, la Indian Wells

Ediţie Rezultat

2021 Turul III

2019 Optimi

2018 Semifinale

2017 Turul III

2016 Sferturi

2015 Campioană

2014 Semifinale

2013 Turul II

2012 Turul III

2011 Turul II

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite