Halep, adorată de americani: Detaliul care arată cât de iubită e Simona, la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) a avut mai mereu rezultate bune, la Indian Wells, turneu pe care l-a câştigat în 2015, având şi două semifinale. Datorită prestaţiilor sale, românca şi-a asigurat definitiv statutul de mare vedetă, inclusiv acum, când a ieşit din Top 20.

Simona Halep face încă un turneu memorabil, la Indian Wells. Pentru că a ajuns deja, în sferturi, şi la ce adversară o aşteaptă acolo, după cum „Adevărul“ a explicat aici, românca porneşte cu prima şansă.

Iar americanii savurează fiecare meci al Simonei! Care, pe lângă faptul că se bucură de aprecierea localnicilor, are şi o importantă galerie românească, la fiecare apariţie pe teren, la Indian Wells. 

Având în vedere aceste detalii, foarte importante pentru organizatori când fac programul zilei, Halep a fost trimisă pe Arena Centrală, în două din cele trei meciuri de până acum. Vorbim despre terenul rezervat vedetelor capabile să atragă un număr cât mai mare de spectatori în tribune.

Singurul meci al Simonei de la această ediţie, în care românca a evoluat pe un teren secundar, al 3-lea, a fost cel din turul II, cu Ekaterina Alexandrova (52 WTA), care a marcat intrarea lui Halep în competiţie. A fost şi singura partidă în care românca s-a impus în trei seturi, după o luptă de o oră şi 48 de minute.

În rest, pe Arena Centrală, Halep a trecut, pe rând, de Gauff (17 WTA) şi de Cîrstea (26 WTA), în minimum de seturi.

În această noapte, de la ora 23.55, Simona Halep va reveni tot pe Arena Centrală pentru confruntarea ei cu Petra Martici (79 WTA) din sferturi. Meciul va fi transmis live de Digi Sport 2.

Halep, la Indian Wells

Ediţie Rezultat

2021 Turul III

2019 Optimi

2018 Semifinale

2017 Turul III

2016 Sferturi

2015 Campioană

2014 Semifinale

2013 Turul II

2012 Turul III

2011 Turul II

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite