Halep, în pericol: La ce concluzie a ajuns stafful Simonei după ce a văzut rezultatele analizelor medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut un turneu epuizant la Australian Open 2018, iar parcursul de la Melbourne a lăsat urme adânci asupra stării de sănătate a ocupantei locului 2 mondial.

Simona Halep a anunţat, astăzi, că nu va juca pentru România la Fed Cup, ea fiind înlocuită în lotul convocat de Florin Segărceanu de Ana Bogdan (86 WTA).

Astfel, România va înfrunta Canada, la Cluj, la 10 şi 11 februarie, cu Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

De ce însă Simona a anunţat, pe ultima sută de metri, că nu va juca la Cluj. Motivele au fost expuse la Pro TV de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României.

Ce a spus?

*În primul rând, a fost decizia Simonei şi a staff-ului ei. Şi-au dat seama că nu poate să participe la acest meci; nefiind complet refacută, exista riscul unei accidentări mai grave pe termen lung.

*Halep o să vină la meci să le susţină pe fete din tribună. Ea nu o sa vină de marţi cu fetele la Cluj. O să vină la sfârşitul săptămânii...joi sau cel târziu vineri

CITEŞTE ŞI:

*Halep a refuzat două milioane de dolari: Motivul pentru care Simona nici n-a vrut să audă de un contract extrem de generos

*Sorana Cîrstea, vehementă înainte de Fed Cup: „România nu stă în Halep! Ţara asta n-a făcut multe pentru noi!“

*Halep face bani frumoşi din afacerile personale: Cât costă o cameră în hotelul Simonei de Valentine’s Day

 

*Halep a descris bărbatul ideal: „Partea fizică e pe planul doi!“. Ce calităţi ar trebui să aibă iubitul Simonei

*Halep: „Micşorarea sânilor mi-a schimbat cariera“. Simona a dezvăluit cum a ajuns în elita tenisului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite