Halep face bani frumoşi din afacerile personale: Cât costă o cameră în hotelul Simonei de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) tocmai a spus, din nou, că va mai juca încă patru, cinci ani, ceea ce înseamnă că îşi va încheia cariera la 31 de ani. Un motiv constă în faptul că ea şi-a asigurat deja liniştea financiară.

Simona Halep a adunat până acum 22,5 milioane de dolari din premiile câştigate din tenis, fiind a 11-a jucătoare din istorie din acest punct de vedere, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Doar pentru finala de la Australian Open 2018, constănţeanca a fost răsplătită cu 1,3 milioane de euro. Ce-i drept, o mare parte din această sumă s-a dus pe impozite, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Chiar şi aşa însă, Halep e printre românii cel mai bine plătiţi din lumea sportului, iar în ultimii ani a început să facă şi investiţii importante. Printre ele s-a numărat achiziţionarea unui hotel la Poiana Braşov. Simona a investit două milioane de euro în Hotelul Drachenhaus, de patru stele.

Iar afacerea merge destul de bine din moment ce, potrivit businessmagazin.ro, preţurile sunt destul de piperate la Hotel Drachenhaus. Două nopţi de cazare într-o cameră „Junior Suite“ cu un pat dublu mare şi cu mic dejun inclus costă puţin peste 1000 de lei.

Recent, „Adevărul“ a publicat aici o imagine cu vila superbă, în valoare de 500.000 de euro, pe care Simona Halep o deţine în Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite